Одберете маил пакет

 
Basic
Advanced
Дисков Простор
3GB
8GB
Вклучен календар
да
да
Соделување документи
дa
да
Anti-virus/Anti-spam
да
да
Мобилни уреди (iOS, Android)
да
да
Chat клиент
да
да
Webmail пристап
да
да
Offline апликација
да
да
Споделување задачи
да
да
 
Месечна цена
100 ден.
180 ден.
* цените се во денари и без вклучен 18% ДДВ